Nyheter framför allt

Efter den tragiska händelsen i stockholm blev jag trots allt lite överraskad av nyhetsrapporteringen kring det. Borde kanske inte bli så jäkla överraskad, det skedde i den utsträckningen som man hade farhågor om.
En sak jag gillade med de stora tidningarnas bevakning var en sak alla körde med "Detta vet vi:" och sen listade upp känd fakta kring det. Naturligtvis skedde också det motsatta och man publicerade lösa rykten, spekulationer osv. Finns det verkligen ett sådant begär från folk att om det inte sker en realtidsuppdatering om precis allt så känner de sig..ja som vad? Jag följde uppdateringarna på polisen sida (när den funkade iaf) och krisinformation.se, jag visste att händer det nått, och det är verifierat så kommer det där. Good enough for me.
Eftersom jag inte är aktiv på sociala medier, eller läser alt-right sidor på nätet så slapp jag troligen iaf en massa dynga kring händelsen.Men det får man väl inte säga i det här landetgiska händelsen i stockholm blev jag trots allt lite överraskad av nyhetsrapporteringen kring det. Borde kanske inte bli så jäk
la överraskad, det skedde i den utsträckningen som man hade farhågor om.
En sak jag gillade med de stora tidningarnas bevakning var en sak alla körde med "Detta vet vi:" och sen listade upp känd fakta kring det. N
aturligtvis skedde också det motsatta och man publicerade lösa rykten, spekulationer osv. Finns det verkligen ett sådant begär från folk att
 om det inte sker en realtidsuppdatering om precis allt så känner de sig..ja som vad? Jag följde uppdateringarna på polisen sida (när den funkade iaf) och krisinformation.se, jag visste att händer det nått, och det är verifierat så kommer det där. Good enough for me.
Eftersom jag inte är aktiv på sociala medier, eller läser alt-right sidor på nätet så slapp jag troligen iaf en massa dynga kring händelsen.
Men det får man väl inte säga i det här landet.

Om det inte sker en realtidsuppdatering om precis allt så känner de sig..ja som vad? Jag följde uppdateringarna på polisen sida (när den funkade iaf) och krisinformation.se, jag visste att händer det nått, och det är verifierat så kommer det där. Good enough for me.

blog comments powered by Disqus