Så kom sommaren med en knall

Det blev väldigt bråttom helt plötsligt, från kalla frostnätter till +10 under natten på några dagar. Man inser då snabbt man ligger efter med allt... Borde fixat klart det nya landet men så hade inte hänt och jag lägger nu en massa jobb och tid på det.

Många av de sakerna jag förodlat kom inte ut i tid pga av frost så där får jag börja om, majs och ärtor är nu under grodd igen.

 

Men mesta kretsar just nu vid få ordning på landet, köpte in 10 kubik jord för utöka arealen lite (det dubbla ungefär), men där växer det frodigt med gräs och annat otyg... Så för lösa det byggde jag 4 komposter. I gamla delen har jag troligen knäpparlarver även i år och den nya delen kommer jag definitivt ha det så inga rotfrukter eller annat där, för lösa det har jag byggt massa odlingslådor... Och en vedhög behövde flyttas, men fördelen där var att den hade kvävt allt ogräs.

 

Och under senaste veckan har jag inte hunnit med klippa gräset som växt en dm sen sist, den måste klippas snart. Både av estetiska skäl och kan behöva gräsklippet när jag nu ska börja plantera ut.

 

Sitta inne med datorn, eller knappt nått annat heller för den delen hinns inte med... Bara sakerna kommit i jord så kan jag börja slappna av, eller ta tag i nått annat projekt som jag skjutit på för länge. Känns som det finns några såna saker också... Sysslolös knappast, men jäkligt gott kämpa på med bra energi.

 

blog comments powered by Disqus